You Sushi Hillerød
You Sushi Hillerød

You Sushi Hillerød

You Sushi Hillerød

You Sushi Hillerød

Menu You Sushi DK

Leder du efter et himmelsk og nemt måltid, som sætter lidt mere farve og smag på den kedelige hverdag? Så skal du kigge forbi You Sushi DK eller oprette en online bestilling via vores hjemmeside eller vores app. Vi har nemlig en stor sushi takeaway menu med et hav af velkendte klassikere og mange af vores personlige favoritter. I vores menu finder du først og fremmest et stort udvalg af lækre forretter, herunder supper, tangsalat, rejer, forårsruller og rispapirruller. Når du har spist din forret, kan du dykke ned i vores store udvalg af sushi, hvor du finder alle de velkendte klassikere. Først og fremmest kan du vælge blandt et stort udvalg af nigiri med bl.a. laks, tun, kingfisk, kammusling og avocado. Derudover finder du også klassikerne uramaki, kaburimaki, futomaki, hosomaki og sashimi. Vi kan bl.a. anbefale og fremhæve vores New York Inside Out uramaki, som består af laks, hvidløg, avocado og agurk, og vores fire dragon kaburimaki med dybstegte panko rejer toppet med flamberet laks. Hvis du har lyst til noget andet end sushi, kan vi også friste med et stort udvalg af yakitori sticks, hvor du bl.a. kan vælge mellem kyllingekødbolle med teriyaki, marineret kyllingekød med satay og kokos eller gedeost med skinke. Vi har altså noget for enhver smag, og vi kan levere til både små og store selskaber. Hvis du bestiller mad til et større selskab, kan vi varmt anbefale at tage et kig på vores menutilbud og sushiboxe, hvor du får ekstra god værdi for pengene. Klik på vores menu og opret en online bestilling via vores hjemmeside allerede nu!

Om You Sushi DK

Hos You Sushi DK elsker vi sushi og alle de stolte japanske madtraditioner. Vores dygtige og engagerede kokke har sammensat en stor sushimenu med alle deres personlige favoritter samt alle de velkendte klassikere. Vi tilbereder altid vores sushi med stor respekt og kærlighed for at det japanske køkken og de japanske madtraditioner, og derfor kan du også regne med at vi altid arbejder med friske råvarer af høj kvalitet, så vi kan være sikre på at du får et himmelsk måltid hver gang du bestiller vores mad.

Du kan nemt og lynhurtigt oprette en online bestilling via vores hjemmeside ved at klikke på vores menu og vælge dine favoritter. Du kan også bare finde din smartphone eller tablet frem hvis du henter vores app, som er gratis tilgængelig både via App Store og Google Play. Så bliver det ikke nemmere at bestille lækker sushi!

Restaurant beliggenhed You Sushi DK

Du finder vores tre restauranter på disse adresser: Allerød Stationsvej 3, 3450 Allerød; Nordre Jernbanevej 44, 3400 Hillerød; og Hovedgaden 32, 3460 Birkerød. Vi elsker at have vores restauranter fyldt med glade og sultne gæster, så du er selvfølgelig altid velkommen til at invitere familien eller vennerne til et himmelsk måltid i afslappende og hyggelige omgivelser i vores restaurant. Du kan også bare oprette en online bestilling via vores hjemmeside eller ved at hente vores brugervenlige app i App Store eller Google Play. Når du bestiller vores mad, bestemmer du selv hvornår du vil komme forbi restauranten og afhente maden, og så sørger vi selvfølgelig for at den er klar når du kommer for at hente den. Hos You Sushi DK ser vi frem til at modtage din bestilling, og vi håber snart at se dig i vores hyggelige restauranter!